Zelfstandig chauffeur ook aan de ADR veiligheidsadviseur

Iedere onderneming, dus ook de zelfstandig chauffeur, waarvan de bedrijvigheid het verzenden of het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg, of het met dit vervoer samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen omvat dienen te beschikken over een ADR veiligheidsadviseur.

Het is weer het begin van het jaar en tijd voor het opmaken van de eerste ADR jaarverslagen. Vaak wordt gedacht dat een zelfstandig chauffeur of eigen rijder, zich mag beroepen op de opdrachtgever of een andere transportfirma, maar dat is niet juist. Als zelfstandig rechtspersoon dient de vervoerder zelf te beschikken over een ADR veiligheidsadviseur. Bovendien is het binnen het vervoer van gevaarlijke stoffen goed om eens per jaar geaudit te worden. Met het pakket voor de zelfstandig ADR chauffeur van SafetyNet Consultants kan met tegen een zeer voordelig tarief aan deze verplichting voldoen.

De ADR veiligheidsadviseur aan het werk

Na aanmelding voor de ADR veiligheidsadviseur ontvangt men na aanmelding een overeenkomst en een factuur voor het jaarbedrag van € 149,- ex btw. Wanneer er betaald is ontvangt men het eerste auditformulier welke volledig ingevuld dient te worden en per mail verstuurd te worden. Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt het ADR jaarverslag opgemaakt. Hierin zitten vaak ook de wijzigingen in ADR. Wel zo fijn voor de zelfstandig chauffeur. Mail je nu aan.

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagramby feather