Vacature – Job

Freelance ADR veiligheidsadviseur.

Als specialist in het advies en opleidingen op het gebied van veiligheid en gevaarlijke stoffen timmert SafetyNet (met hoofdkantoren in Nederland en de UK) hard aan de weg. De consultants van SafetyNet Consultants zijn op zoek naar een collega freelance ADR Veiligheidsadviseur. Ervaring als veiligheidsadviseur is gewenst voor deze functie. aangezien je portefeuille nog niet direct fulltime is, is een parttimer gewenst. Vlot, en sociaal zijn in de omgang met klanten met een vlotte beheersing van de Nederlandse taal is  vereist. Een geldig rijbewijs B en een eigen wagen zijn evenzo vereist.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be

 

Freelance vertegenwoordiger gevaarlijke stoffen advies en opleidingen.

SafetyNet Consultants en SafetyNet Educations zijn op zoek naar een freelance vertegenwoordiger. De bedrijven zijn specialist in het adviseren van klanten op het gebied van gevaarlijke stoffen en bieden E-learning cursussen aan. Inmiddels zijn bedrijven actief binnen meerdere landen binnen Europa. De beoogde kandidaat gaat op freelance basis gevaarlijke stoffen diensten en E-learning cursussen verkopen in heel België.

Weten wat we zoal verkopen? Op de website https://www.adr-veiligheidsadviseur.be vind je onze adviesdiensten, terwijl je in onze webshop https://gevaarlijkestoffen-shop.be de E-learning cursussen vind welke we aanbieden. Jij ontvangt een deel van de omzet welke je binnenhaalt.

Ervaring in de verkoop is een pluspunt, maar ook mensen die er zin in hebben en bereid zijn om bij te leren mogen zich aanmelden. Vlot, en sociaal zijn in de omgang met klanten met een vlotte beheersing van de Nederlandse taal is echter wel vereist. Een geldig rijbewijs B en een eigen wagen zijn wel vereist.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather