Vacature – Job

Freelance vertegenwoordiger gevaarlijke stoffen advies en opleidingen.

SafetyNet Consultants en SafetyNet Educations zijn op zoek naar een freelance vertegenwoordiger. De bedrijven zijn specialist in het adviseren van klanten op het gebied van gevaarlijke stoffen en bieden E-learning cursussen aan. Inmiddels zijn bedrijven actief binnen meerdere landen binnen Europa. De beoogde kandidaat gaat op freelance basis gevaarlijke stoffen diensten en E-learning cursussen verkopen in heel België.

Weten wat we zoal verkopen? Op de website https://www.adr-veiligheidsadviseur.be vind je onze adviesdiensten, terwijl je in onze webshop https://gevaarlijkestoffen-shop.be de E-learning cursussen vind welke we aanbieden. Jij ontvangt een deel van de omzet welke je binnenhaalt.

Ervaring in de verkoop is een pluspunt, maar ook mensen die er zin in hebben en bereid zijn om bij te leren mogen zich aanmelden. Vlot, en sociaal zijn in de omgang met klanten met een vlotte beheersing van de Nederlandse taal is echter wel vereist. Een geldig rijbewijs B en een eigen wagen zijn wel vereist.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be

Freelance ADN / RID / IATA veiligheidsadviseur.

SafetyNet Consultants beschikt inmiddels over een ADR veiligheidsadviseur in Vlaanderen. We zijn echter nog wel op zoek naar veiligheidsadviseur op het gebied van ADR, RID en IATA. Onze voorkeur gaat uit naar personen die om te beginnen een vaste baan elders hebben een een paar uur in de week over hebben. Ervaring als veiligheidsadviseur is gewenst voor deze functie.

Interesse? Mail ons op info@adr-veiligheidsadviseur.be

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather