ADR veiligheidsadviseur vervoer

ADR wegvervoerDe SafetyNet Consultants treden op als ADR veiligheidsadviseur voor heel veel transportbedrijven en graag vervullen wij ook bij uw transportbedrijf deze functie.

Onze werkwijze als ADR veiligheidsadviseur voor uw transportbedrijf.

Jaarlijks komen we bij u langs en nemen samen met u alle verplichtingen van de ADR door. Daarbij nemen we steekproeven in alle relevante aspecten zoals ADR certificaten, vervoersdocumenten, de verzekeringen, procedures, controledocumenten etc.  De taken van de adviseur omvatten bovendien het controleren van de volgende praktijken en procedures met betrekking tot de betrokken activiteiten. Aan de hand van de audit wordt door ons het wettelijk voorgeschreven ADR jaarverslag opgemaakt. Ook de wijzigingen in de regelgeving worden door ons aan u gecommuniceerd. Deze nemen we op in het jaarverslag. Heeft u gedurende het jaar aanvullende vragen dan vullen wij deze eveneens graag voor u in.

Wij verlenen onze services door Vlaanderen en Wallonië (België).

Neem contact op en wij beantwoorden uw vragen.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten als ADR veiligheidsadviseur, vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

.

 

  Ja, wij zijn een transportbedrijf en zoeken een ADR veiligheidsadviseur. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather