ADR veiligheidsadviseur zelfstandig chauffeur

Ook als u als zelfstandig chauffeur / eigen rijder in opdracht van anderen gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, moet u zelf over een ADR veiligheidsadviseur beschikken. Als ADR veiligheidsadviseur bieden wij u tegen het voordelige tarief van € 149,- per jaar (exclusief BTW) onze diensten aan.

Onze werkwijze

Jaarlijks ontvangt u van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vult u volledig in en samen met alle gevraagde bijlagen stuurt het formulier per mail retour. Zo bekijken we alle voor de ADR relevante zaken, zoals uw opleiding, verzekering, werkwijze etc. Vervolgens maken we het ADR jaarverslag op, met daarin een weergave van de audit en de nodige adviezen. Tevens nemen wij, bij wijziging van de ADR, de wijzigingen op in het jaarverslag.

Zelfstandig chauffeur

Bent u als zelfstandig chauffeur op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur dan zijn wij u graag van dienst. Ga naar onze webshop via onderstaande link en bestel uw veiligheidsadviseur als zelfstandige. In het eerste jaar beginnen we met een inventarisatieverslag. Direct na uw bestelling kunt u uw eerste auditformulier downloaden. Deze vult u helemaal in en mailt u naar ons. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van het ADR jaarverslag / inventarisatieverslag. Deze ontvangt u inclusief onze overeenkomst. Jaarlijks ontvangt u vervolgens aan het begin van het jaar een nieuw auditformulier. Sluit u aan bij het groot aantal zelfstandig chauffeurs dat reeds gebruik maakt van onze dienstverlening.

 

Ja, ik ben een zelfstandig chauffeur en ben op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur voor € 149,-* per jaar.

Bedrijfsnaam

BTW nummer

Uw naam (verplicht)

Uw functie

Uw email (verplicht)

Straatnaam

Postcode+plaats

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather