ADR veiligheidsadviseur zelfstandig chauffeur

Ook als u als zelfstandig chauffeur / eigen rijder in opdracht van anderen gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, moet u zelf over een ADR veiligheidsadviseur beschikken. Als ADR veiligheidsadviseur bieden wij u tegen het voordelige tarief van € 195,- per jaar (exclusief BTW) onze diensten aan.

Wij verlenen onze services door Vlaanderen en Wallonië (België).

Onze werkwijze

Jaarlijks ontvangt u van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vult u volledig in en samen met alle gevraagde bijlagen stuurt u het formulier per mail retour. Zo bekijken we alle voor de ADR relevante zaken, zoals uw opleiding, verzekering, werkwijze etc. Vervolgens maken we het ADR jaarverslag op, met daarin een weergave van de audit en de nodige adviezen. Tevens nemen wij, bij wijziging van de ADR, de veranderingen op in het jaarverslag. Op deze manier blijft u ook in de toekomst goed geinformeerd over de ADR.

Zelfstandig chauffeur

Bent u als zelfstandig chauffeur op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur, dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op via onderstaande link en bestel uw veiligheidsadviseur als zelfstandige. In het eerste jaar beginnen we met een inventarisatieverslag. Is het eerste contact gelegd dan ontvangt u van ons een factuur voor het jaarbedrag. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een ongetekende overeenkomst met een eerste auditformulier. Deze vult u helemaal in en mailt u naar ons. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van het ADR jaarverslag / inventarisatieverslag. Deze ontvangt u inclusief onze getekende overeenkomst. Ieder begin van het jaar ontvangt u een nieuw auditformulier. Sluit u zich ook aan bij het groot aantal zelfstandig chauffeurs dat reeds gebruik maakt van onze dienstverlening.

 

  Ja, ik ben een zelfstandig chauffeur en ben op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur voor € 195,-* per jaar.

  Bedrijfsnaam

  BTW nummer

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather