ADR veiligheidsadviseur zelfstandig chauffeur

Ook als u als zelfstandig chauffeur / eigen rijder in opdracht van anderen gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, moet u zelf over een ADR veiligheidsadviseur beschikken. Als ADR veiligheidsadviseur bieden wij u tegen het voordelige tarief van € 295,- per jaar (exclusief BTW) onze diensten aan. Wij verlenen onze services door Vlaanderen en Wallonië (België).

Onze werkwijze

Jaarlijks ontvangt u van ons een audit inventarisatieformulier. Deze vult u volledig in en samen met alle gevraagde bijlagen stuurt u het formulier per mail retour. Zo bekijken we alle voor de ADR relevante zaken, zoals uw opleiding, verzekering, werkwijze etc. Vervolgens maken we het op, met daarin een weergave van de audit en de nodige adviezen. Tevens nemen wij, bij wijziging van de ADR, de veranderingen op in het verslag op. Op deze manier blijft u ook in de toekomst goed geïnformeerd over het ADR.

Zelfstandig chauffeur

Bent u als zelfstandig chauffeur op zoek naar een ADR veiligheidsadviseur, dan zijn wij u graag van dienst. Onze diensten voor de Eigen rijder / zelfstandig chauffeur verlopen via de website van ADR Safety advisors. In het eerste jaar, direct na aanmelding beginnen we met een inventarisatieverslag, dus ook wanneer u het afgelopen jaar nog geen gevaarlijke stoffen gereden hebt. Na ontvangst van de betaling ontvangt u binnen 48 uur een ongetekende overeenkomst met een eerste auditformulier. Deze vult u helemaal in en mailt u naar ons. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van het ADR jaarverslag / inventarisatieverslag. Deze ontvangt u inclusief onze getekende overeenkomst. Ieder begin van het jaar ontvangt u een nieuw auditformulier. Sluit u zich ook aan bij het groot aantal zelfstandig chauffeurs dat reeds gebruik maakt van onze dienstverlening. Let op: deze dienst gaat op kenteken, dus u dient wel over slechts één auto te beschikken. Bent u een bedrijf en heeft 1 tot 4 auto’s dan kunnen we deze dienst ook aanbieden.

Bent u Eigen rijder / zelfstandig chauffeur surf dan nu naar ADR Safety advisors.

Bent u een Klein bedrijf met maximaal 4 auto’s en wilt u eveneens alles digitaal laten verlopen meldt u dan hier aan bij ADR Safety advisors

Als zelfstandig chauffeur is het belangrijk dat u naast een ADR veiligheidsadviseur ook de andere zaken op orde hebt. Zo dient u een ADR instructiekaart bij u te hebben en een ADR koffer. Natuurlijk zult u over een ADR diploma moeten beschikken, maar gaat u onder de 1000 punten tabel rijden dan is een ADR Awareness cursus voldoende.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather